Kivitel, megjelenés

A könyv 320 oldal terjedelmű, B/5-ös méretű, négyszínnyomásos kiadvány, speciális “széttéphetetlen” ragasztókötéssel, színes paperback borítóval.

Mivel az elmúlt 12 év bőven szolgáltatott szöveganyagot is, nem klasszikus képes albumra kell gondolni, mindazonáltal nincs hiány képekből sem. Professzionális tördelő csapat gondoskodott a képek és a szöveg megfelelő arányáról és elrendezéséről.

A nyomtatott, bővített kiadás (12 év) az alábbiak szerint módosul: magyar és angol nyelven is elérhető e-könyv jelent meg, ugyanakkor a nyomtatott példányok kizárólag előrendelésre, angolul készülnek (egyrészt környezetkímélő – nem pazaroljuk előre a tintát és a papírt -, másrészt költségkímélő megoldásként). Azon magyar olvasók, akik szeretnének egy magyar e-könyvet CD mellékletként, anyagárban rendelhetnek egyet az angol nyomtatott könyv mellé. Külön magyar nyomtatott könyvet, illetve magyar e-könyvet önmagában nem forgalmazunk. (Angol és magyar e-könyv együtt elérhető.)

500 példány előrendelés alatt a nyomda nem kezd nyomtatni, a könyv bolti forgalomba nem kerül, mivel jótékonysági kiadás, ezért kizárólag előrendelés útján lehet nyomtatott példányhoz jutni. (Fizetni csak szállítás előtt kell, a szállítás futárszolgálattal történik, a világ bármely pontjára, Európán belül a szállítási díjat az ár tartalmazza.)

További információ kérhető: info (kukac) 10yearsofwtccbook (pont) eu

new cover plan web

Follow us on

Minden vélemény számít!