Vásárlás

A jótékonysági projekt lezárása miatt a Magyarországon megmaradt raktárkészletet kiárusítjuk! A könyvek előállítási ára 13€ (kb. 4000 Ft) / db volt. Mivel a projektet sürgősen szeretnénk lezárni, ezért a megmaradt példányok elvihetőek az előállítási árért, és ha valaki az alapítványoknak vagy a fordítóknak szeretne további hozzájárulást adni, azt emellett kifizetheti. Tehát egy könyv ára: 4000 Ft (+790Ft postaköltség, ha nem budapesti átvétel) (+esetleges jótékonysági hozzájárulás, + esetleges fordítói támogatás, a vásárló belátása szerint)

Aki könyvet szeretne venni, az írja meg a lenti e-mail címre nevét, szállítási címét és hogy milyen e-mailcímre küldjük neki a díjbekérőt, illetve hány könyvet szeretne. Továbbá, hogy csak a könyvek kiállítási értékét és a postaköltséget szeretné fizetni, vagy további hozzájárulást is adna-e (ha igen mire és mennyit).

Ez után a megadott e-mailcímre fog kapni egy PayPal díjbekérőt. Akinek nincs PayPal fiókja, az ki tudja egyenlíteni a díjbekérőt bankkártyával. A postázás Foxpost automatán keresztül történik, 8-10 munkanapon belül.

A könyv csak angolul került nyomtatásra, amihez – az olvasó kérésére – PDF formátumban átadjuk a teljes magyar szöveganyagot is. Aki kéri a magyar mellékletet, kérjük megrendeléskor jelezze. Nyomtatásra a 12 év anyagából bővített verziót küldtünk a nyomdának.

A jótékonysági projektről bővebben az angol szekció Charity menüpontjában olvashattok.

info (kukac) 10yearsofwtccbook (pont) eu

Follow us on

Minden vélemény számít!